ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζίρκζεϊ ο Ιμπραχίμοβιτς

Zlatan Ibrahimovic, Operating Partner of RedBird Capital Partners and Senior Advisor of AC Milan, speaks during the FT Business of Football Summit in London, Thursday, Feb. 29, 2024. As the summit returns for its sixth edition, top execs from across US and Europe will be flying in to debate and discuss the financial forces transforming the game. (AP Photo/Kin Cheung)
Ομιλία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την υπόθεση του Τζόσουα Ζίρκζεϊ, αναφέροντας πως ο παίκτης της Μπολόνια δεν θα υπογράψει στην Μίλαν και πρόσθεσε πως ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός άλλου ποδοσφαιριστή.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της Μίλαν για την απόκτηση του Τζόσουα Ζίρκζεϊ, η ιταλική ομάδα εγκαταλείπει εν τέλει την υπόθεση του Ολλανδού στράικερ της Μπολόνια σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Παρά το αρχικό δυνατό "μπάσιμο" των "Ροσονέρι" για τον Ζίρκζεϊ, η υπόθεση έμεινε στάσιμη, με τις δύο πλευρές να μην μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με το ποσό της προμήθειας των εμπλεκόμενων μάνατζερ στη διαδικασία της μεταγραφής. Από τη στιγμή που αυτό το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε, ο Ζλάταν Ιμπαραχίμοβιτς ανακοίνωσε πως η υπόθεση θεωρείται πλέον λήξαν και πως η ομάδα έχει εστιάσει σε μία εναλλακτική περίπτωση.

Βέβαια, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μία ακόμα ομάδα έχει μπει δυνατά στην κούρσα της διεκδίκησης του 23χρονου επιθετικού.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η Γιουνάιτεντ έχει πλέον την προτεραιότητα όσον αφορά την υπογραφή του και μάλιστα φέρεται να είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση μία συμφωνίας έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για τους όρους του συμβολαίου.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ