SERIE A

Μίλαν: Έντυσε στα ροσονέρι τον Έιμπραχαμ και έδωσε στην Ρόμα τον Σαλεμάκερς

Roma's Tammy Abraham, right, is substituted by Roma's Andrea Belotti after being injured during the Europa League final soccer match between Roma and Sevilla at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Darko Bandic)
Roma's Tammy Abraham, right, is substituted by Roma's Andrea Belotti after being injured during the Europa League final soccer match between Roma and Sevilla at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Darko Bandic) @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Μίλαν και η Ρόμα ήρθαν σε συμφωνία για την ανταλλαγή δύο ποδοσφαιριστών τους και την ολοκλήρωσαν λίγο πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να μετακομίζει στους ροσονέρι και τον Σαλεμάκερς στους τζαλορόσι.

Η Μίλαν έψαχνε έναν επιθετικό για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της λίγο πριν κλείσει το θερινο μεταγραφικό παράθυρο και τον βρήκε, με τον Πάουλο Φονσέκα να "υποδέχεται" ακόμη έναν υψηλόσωμο φορ μετά από τον Άλβαρο Μοράτα.

Αυτός είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ, με τους ροσονέρι να έρχονται σε συμφωνία με την Ρόμα και να αποκτούν με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν τον 26χρονο Άγγλο στράικερ, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 90.

Την ίδια ώρα έκανε το αντίθετο δρομολόγιο ο Αλέξις Σαλεμάκερς, με τον 25χρονο Βέλγο εξτρέμ να δέχεται να αφήσει το "Σαν Σίρο" και να μετακομίσει στο "Ολίμπικο", για να αγωνιστεί ως δανεικός στην Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ