ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν - Ίντερ 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στον τελικό

Οι Τεό Ερναντέζ και Ντούμφρις μονομαχούν στη διάρκεια του Μίλαν - Ίντερ | 1 Μαρτίου 2022
Οι Τεό Ερναντέζ και Ντούμφρις μονομαχούν στη διάρκεια του Μίλαν - Ίντερ | 1 Μαρτίου 2022 © 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στα τέλη Απριλίου.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Απριλίου.

Η Μίλαν ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο έχοντας δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 10' ο Σαλεμάκερς προσπάθησε να σκοράρει αλλά είδε τον Χαντάνοβιτς να του λέει όχι ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τέο Ερναντέζ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Αντίθετα η Ίντερ δεν απείλησε σχεδόν ποτέ στη διάρκεια του αγώνα καθώς έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση για να κρατήσει το μηδέν ενόψει της ρεβάνς όπου θα είναι τυπικά γηπεδούχος.

Οι "ροσονέρι" είχαν μια δύο καλές στιγμές στο 46' με τον Λεάο και στο 49' με τον Σαλεμάκερς που είδε τον Μπαστόνι να κοντράρει το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντζι (84' Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι (26' Καλουλού), Ερναντέζ, Κεσιέ, Μπενασέρ, Σαλεμάκερς (67' Μεσίας), Κρούνιτς (67' Ντίαθ), Λέαο (67' Ρέμπιτς), Ζιρού.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντάμφρις (88' Νταρμιάν), Μπαστόνι, Μπαρέλα (65' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (88' Γκόζενς), Μαρτίνες (65' Σάντσες), Τζέκο (80' Κορέα).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ