CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Ίντερ: Ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι που έδωσε στον Λαουτάρο μέσω VAR

Μίλαν - Ίντερ: Ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι που έδωσε στον Λαουτάρο μέσω VAR
PRINT SCREEN

Η Ίντερ κέρδισε αρχικά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κιάερ πάνω στον Μαρτίνες μέσα στη μεγάλη περιοχή της Μίλαν, όμως ο διαιτητής είδε ξανά τη φάση στο μόνιτορ μετά από προτροπή του VAR και αποφασίσε να αναιρέσει την αρχική του απόφαση.

Η Ίντερ ήταν κυρίαρχη στα πρώτα λεπτά στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και αυτό μετουσιώθηκε σε δύο γκολ απέναντι στην Μίλαν, με τον Τζέκο να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό για τους νερατζούρι και τον Μικίταριαν να κάνει δύο τα γκολ τους στο 11'.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι συνέχισε να ελέγχει το ματς, είχε δοκάρι σε τρομερό σε δύναμη σουτ του Τσαλχάνογλου, ενώ λίγο μετά το ημίωρο "φλέρταρε" και με τρίτο γκολ.

Ήταν η στιγμή που ο Ισπανός διαιτητής Μανθάνο έδειξε την άσπρη βούλα μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες από τον Σίμον Κιάερ στη μεγάλη περιοχή της Μίλαν, με τον Μουνουέρα που ήταν στο VAR να του καλεί να ξαναδεί τη φάση στο μόνιτορ και εκείνος να το πράττει, για να πάρει την απόφαση να πάρει πίσω το πέναλτι και να συνεχιστεί το ματς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ