ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μίλαν: Κλείνει την πόρτα στην Μπαρτσελόνα για Λεάο

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Ρεν σε ματς για το Europa League | 22 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Ρεν σε ματς για το Europa League | 22 Φεβρουαρίου 2024 @2024 MATHIEU PATTIER/AP IMAGES

Παρά το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ραφέλ Λεάο, η Μίλαν είναι αρνητική στην παραχώρηση του παίκτη ανεξάρτητα από το ύψος μίας πιθανής προσφοράς.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ραφαέλ Λεάο. Η Μίλαν ωστόσο δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των Ισπανών, με την ιταλική ομάδα να κλείνει κάθε παράθυρο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή.

Ένας από τους λόγους που οι "ροσονέρι" κρατούν τέτοια στάση οφείλεται στο γεγονός πως ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ δύσκολα θα μπορέσει να αντικατασταθεί επαρκώς σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού το μεταγραφικό "παράθυρο" κλείνει σύντομα.

Επιπλέον, υπάρχει η πεποίθηση πως ο Λεάο θα μπορέσει τη φετινή χρόνιά υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της ομάδας Πάουλο Φονσέκα να αποδώσει με βάση τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο προπονητής πιστεύει πολύ σε εκείνον για το αγωνιστικό κομμάτι και εφόσον δικαιωθούν οι προσδοκίες, τότε αναμφίβολα και η τιμή του παίκτη θα αυξηθεί.

Από τη στιγμή που η πόρτα για την απόκτηση του 25χρονου είναι ερμητικά κλειστή, οι Καταλανοί είναι πολύ πιθανό να στραφούν στην εναλλακτική του Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος είναι διαθέσιμος προς παραχώρηση από την Γιουβέντους, με την τιμή του να εκτιμάται στα 20 εκατομμύρια.

Πρόκειται σαφέστατα για μία περίπτωση περισσότερο κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του προϋπολογισμού της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα κινηθεί εντέλει η ομάδα για την απόκτησή του ή να θα προκύψουν νέα ονόματα μέσω scouting.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ