ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Με το πιστόλι στον κρόταφο ενόψει Ίντερ ο Φονσέκα, στη γωνία για τον διαδεχτούν οι Τούντορ και Τέρζιτς

AC Milan's head coach Paulo Fonseca reacts during the Champions League opening phase soccer match between AC Milan and Liverpool at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's head coach Paulo Fonseca reacts during the Champions League opening phase soccer match between AC Milan and Liverpool at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League δεν έφερε μόνο αποδοκιμασίες στο "Σαν Σίρο" αλλά και μαύρα σύννεφα πάνω από τον Πάουλο Φονσέκα, με τη διοίκηση της Μίλαν να κοιτάζει ήδη για πιθανούς αντικαταστάτες του.

Το άνετο 4-0 επί της Βενέτσια (όλα τα γκολ στο πρώτο ημίωρο) βοήθησε ώστε να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια της Μίλαν μετά από την απογοητευτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες - 1 ήττα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές), όμως τα προβλήματα δεν έμειναν για πολύ κάτω από το χαλάκι.

Και αυτό γιατί ήρθε ο αγώνας με την Λίβερπουλ στο "Σαν Σίρο" για την πρεμιέρα της League Phase του Champions League ώστε να αναδείξει όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν φέτος, από την αρχή της σεζόν, στους ροσονέρι, με την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα όχι μόνο να αδυνατεί να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε στο 3ο λεπτό και να πέφτει θύμα ανατροπής (1-3), αλλά να βγάζει εικόνα ομάδας, ανήμπορης να αντιδράσει.

Η αποθέωση στον Κακά πριν από την έναρξη του ματς ξεχάστηκε γρήγορα αφού πήραν της θέση της στο γήπεδο τα σφυρίγματα και οι αποδοκιμασίες σε παίκτες και προπονητή, με το άσχημο για την Μίλαν να είναι πως καλείται να βγει από αυτή την κρίση σπάζοντας μία αρνητική παράδοση.

Αυτήν κόντρα στην Ίντερ που τη συνοδεύει την τελευταία τριετία, με τους κόκκινους διαβόλους να κοντράρονται με την πρωταθλήτρια και συμπολίτισσά τους μετρώντας ήδη έξι διαδοχικές ήττες και τον Πάουλο Φονσέκα να έχει αντιληφθεί πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει -με μεγάλες πιθανότητες- στην πόρτα της εξόδου.

"Μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα του Μιλανέλο και πάνω από τον πάγκο του Πάουλο Φονσέκα, μετά από μια νίκη στα πέντε πρώτα επίσημα ματς της σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Sportmediaset", με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει μάλιστα δύο ονόματα που εξετάζονται από τους διοικούντες ως υποψήφιοι αντικαστατές του.

"Ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος έφυγε με άσχημο τρόπο από την Λάτσιο στο τέλος της περασμένης σεζόν, έχει προφίλ προπονητή που αρέσει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Την ίδια ώρα, ο Ίμπρα είχε μία πρώτη επαφή με το περιβάλλον του Έντιν Τέρζιτς, που οδήγησε πέρυσι την Ντόρτμουντ ως τον τελικό του Champions League και πλέον είναι ελεύθερος", γράφτηκε χαρακτηριστικά την Τετάρτη (18/9).

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "Milannews.it", η προοπτική της Μίλαν ενδιαφέρει και τον Μαουρίτσιο Σάρι και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που προς το παρόν έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ