ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Φονσέκα πήρε διαζύγιο με την Λιλ και ανακοινώνεται από τους ροσονέρι

Ο Πάουλο Φονσέκα σε ματς της Ligue 1 μεταξύ της Λιλ και της Μαρσέιγ | 5 Απριλίου 2024
Ο Πάουλο Φονσέκα σε ματς της Ligue 1 μεταξύ της Λιλ και της Μαρσέιγ | 5 Απριλίου 2024 @2024 MATTHIEU MIRVILLE/AP IMAGES

Ο Πάουλο Φονσέκα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιλ και μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πάρει τη θέση του Στέφανο Πιόλι, ως ο νέος τεχνικός ηγέτης της Μίλαν.

Η Μίλαν "τρέχει" εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της και οι σημερινές (5/6) εξελίξεις στον πάγκο της Λιλ έρχονται να σφραγίσουν τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των ροσονέρι.

Ο λόγος για το τέλος εποχής του Πάουλο Φονσέκα στην ομάδα του γαλλικού βορρά, με τον Μπρούνο Ζενεσιό να παίρνει τη θέση του στους "λιλουά" και τον Πορτογάλο να μετράει πλέον αντίστροφα για το ταξίδι του στην Ιταλία, ώστε να γίνει επίσημα μέσα τις προσεχείς ημέρες ο νέος προπονητής της Μίλαν.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο Φονσέκα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μιλάνου με "καθαρές" ετήσιες αποδοχές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι δύο πλευρές θα έχουν οψιόν επέκταση της συνεργασίας τους και για τρίτο χρόνο.

"Στο Πιερ Μορουά έζησα μερικές από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της καριέρας μου. Αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε μαζίνα επαναφέρουμε την ομάδα στις πρώτες θέσεις της Ligue 1 που της έδωσε εισιτήριο για τα προκριματικά του νέου Champions League.

Έδινα πάντα το 100% και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που έδειξαν αλλά και τους οπαδούς για την εκπληκτική στήριξη που μας προσέφεραν.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη διοίκηση και στον πρόεδρο του συλλόγου για τη συνεργασία τους και τη στήριξη προς το πρόσωπό μου αυτά τα δύο χρόνια.

Εύχομαι τα καλύτερα σε αυτόν τον σύλλογο", τόνισε ο Φονσέκα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους ανθρώπους της Λιλ, με τον Πορτογάλο να ετοιμάζεται πλέον για μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αυτή της Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ