ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Έμερσον Ρογιάλ οι "ροσονέρι"

Tottenham's Emerson Royal celebrates after scoring his side's second goal during an English Premier League soccer match between Brentford and Tottenham Hotspur at the Community Stadium in London, Sunday, Aug. 13, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Έμερσον Ρογιάλ. @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Μίλαν προχώρησε στην απόκτηση του Έμερσον Ρογιάλ από τη Τότεναμ, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει τον 25χρονο μπακ.

Η Μίλαν συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους "ροσονέρι" να ανακοινώνουν την απόκτηση του Έμερσον Ρογιάλ από τη Τότεναμ.

Η μεταγραφή κόστισε στους Μιλανέζους 15 εκατομμύρια καθαρά, ενώ προβλέπονται επίσης επιπλέον 2 εκατομμύρια σε μπόνους. Ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας τεσσάρων ετών, με τον ετήσιο μισθό του να υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ετησίως.

Ο Βραζιλιάνος μέτρησε 73 συμμετοχές στη LaLiga από τις δυόμισι σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρεάλ Μπέτις, καθώς και άλλες τρεις στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας από το σύντομο πέρασμά του από την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Premier League με την Τότεναμ, όπου είχε λίγο περισσότερες από 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ