ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μοράτα οι ροσονέρι

Spain's Alvaro Morata kisses the trophy after winning the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Άλβαρο Μοράτα μετά την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Ισπανίας. @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μίλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη της μεταγραφής του Άλβαρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού πλέον απομένει μόνο η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον παίκτη.

Μετά την κατάκτηση του Euro με την Ισπανία, ο Άλβαρο Μοράτα συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με τον Ισπανό επιθετικό να διαπραγματεύεται με την Μίλαν προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι ροσονέρι θεωρούν πως 31χρονος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ζιρού και πλέον απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Υποστηρίζεται πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ της Μίλαν και των ατζέντηδων του έμπειρου στράικερ και πως οι τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις εντοπίζονται στη διευθέτηση των μπόνους της μεταγραφής. Εφόσον προχωρήσει ομαλά η διαδικασία, τότε ο Ισπανός αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, ενώ το ετήσιο συμβόλαιο του ίδιου εκτιμάται πως θα ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε έρθει το προηγούμενο διάστημα σε επικοινωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ επίσης παρευρέθηκε στον τελικό του Euro στον οποίο αγωνίστηκε ο Μοράτα, αποδεικνύοντας έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας για εκείνον.

Στο πιθανό σενάριο που προκύψει προφορική συμφωνία, τότε η Μίλαν θα καταβάλλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Μοράτα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, εξέλιξη που υπολογίζεται πως μπορεί να συμβεί σύντομα τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ