ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Σοβαρό ενδιαφέρον των "ροσονέρι" για Λουκάκου

Belgium's Romelu Lukaku gestures on the pitch during a Group E match between Belgium and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Belgium's Romelu Lukaku gestures on the pitch during a Group E match between Belgium and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η Μίλαν επιθυμεί να μπει στην μάχη της απόκτησης του Ρόμελου Λουκάκου, έχοντας να συναγωνιστεί το ενδιαφέρον από τη πλευρά της Νάπολι, την ώρα που η Τσέλσι περιμένει προσφορές για τη παραχώρηση του Βέλγου.

Η Μίλαν χρειάζεται να ενισχυθεί στη κορυφή της επίθεσή της και ο Ρόμελου Λουκάκου θεωρείται ένας σημαντικός υποψήφιος για τη θέση. Η υπόθεση ωστόσο του 31χρονου Βέλγου δεν θα είναι εύκολη, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρεται έντονα και η Νάπολι.

Η Τσέλσι επιθυμεί να παραχωρήσει τον επιθετικό, αφού ο ίδιος δεν υπολογίζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο, και οι δύο σύλλογοι της Ιταλίας φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής οι δύο σοβαροί διεκδικητές για την υπογραφή του. Ο Λουκάκου ολοκλήρωσε φέτος μία γεμάτη σεζόν, αφού σκόραρε 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και επομένως θεωρείται μία εξαιρετικά αξιόλογη λύση για την επίθεση.

Ένας ακόμα λόγος που ωθεί τη Μίλαν να προχωρήσει την υπόθεση του Λουκάκου, είναι η καθυστέρηση επίτευξης συμφωνίας με τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ ύστερα από το αίτημα καταβολής προμήθειας στον ατζέντη του ύψους 15 εκατομμυρίων, γεγονός που δημιουργεί ανάγκη για άμεση κάλυψη του κενού.

Οι Ροσονέρι, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την ισχυρή σχέση τους με την Τσέλσι, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Βέλγο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού. Εκτιμάται πως ο Βέλγος θα ήταν ευτυχής να επιστρέψει στο Σαν Σίρο, όπου έλαμψε με τη φανέλα της Ίντερ πριν από τη μοιραία επιστροφή του στη Τσέλσι και μένει να φανεί τις υπόλοιπες ημέρες αν η αγγλική ομάδα θα εμφανιστεί διαλλακτική στο σενάριο δανεισμού.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΝΑΠΟΛΙ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ