ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Στο τραπέζι το όνομα του Κάριους μετά τον τραυματισμό του Σπορτιέλο

Ο Λόρις Κάριους με τη φανέλα της Νιούκαστλ στον τελικό του League Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Λόρις Κάριους με τη φανέλα της Νιούκαστλ στον τελικό του League Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 26 Φεβρουαρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Η Μίλαν αναζητεί τερματοφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Σπορτιέλο και η περίπτωση του Λόρις Κάριους εξετάζεται σοβαρά από τους "ροσονέρι".

Ο τραυματισμός του Μάρκο Σπορτιέλο στο χέρι δημιούργησε νέα ανάγκη στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Μίλαν και πλέον η ιταλική ομάδα αναζητεί τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί να καλύπτει με επάρκεια τη θέση του Μάικ Μενιαν ως δεύτερη λύση πίσω από τα γκολπόστ.

Το όνομα το οποίο συζητείται περισσότερο μέχρι στιγμής, είναι εκείνο του Λόρις Κάριους, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Νιούκαστλ. Εντός του συλλόγου θεωρείται ως μία ενδιαφέρουσα και περίπτωση σαν μία προσωρινή επιλογή, δεδομένου πως στα μέσα φθινοπώρου εκτιμάται να έχει επιστρέψει ο Σπορτιέλο.

Βέβαια, ο 31χρονος Γερμανός αγωνίστηκε τη περσυνή σεζόν μόλις σε ένα αγώνα στη Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ, στον οποίο μάλιστα δέχθηκε 4 τέσσερα τέρματα και επομένως δεν διαθέτει αρκετό αγωνιστικό ρυθμό.

Πέρα από τον Κάριους, στην ομάδα έχει προταθεί και ο πρώην πορτιέρε της Ρόμα Ρουί Πατρίσιο και μένει να φανεί σύντομα με ποιον τρόπο θα καλύψει το κενό η ομάδα του Φονσέκα.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ