ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μίλερ για Λεβαντόβσκι: "Ήταν ο πιο ξεχωριστός συμπαίκτης μου, αλλά ας μην περιμένει στο ματς κάποια πάσα"

Ο Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λειψία για το Σούπερ Καπ
Ο Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λειψία για το Σούπερ Καπ 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Τόμας Μίλερ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στη League Phase του Champions League, με τον Γερμανό να δηλώνει πως παρά το κοινό παρελθόν του με τον Λεβαντόβσκι, εκείνος είναι έτοιμος για μάχη.

Ενόψει της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα (23/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase στο Champions League, ο Τόμας Μίλερ αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη και νυν αντίπαλό του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, λέγοντας πως η σχέση του με τον Πολωνό φορ θα μπει στην άκρη.

"Ο Λεβαντόβσκι ήταν εκείνος, με τον οποίο έπαιξα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ο πιο ξεχωριστός συμπαίκτης μου στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά από τη στιγμή που αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει την Τετάρτη, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Γι' αυτό και δεν θα του δώσω πάσα για γκολ!" , με τον Μίλερ να προσθέτει γελώντας: "Λοιπόν, ελπίζω...".

Μάλιστα, ο 35χρονος επιθετικός συνέκρινε τον παίκτη της Μπαρτσελόνα με τον Χάρι Κείν, υποστηρίζοντας πως οι δύο έχουν ορισμένες διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού τους.

"Ο Χάρι και ο Λεβαντόβσκι δεν μπορούν να συγκριθούν τόσο άμεσα. Ο Χάρι είναι κάποιος που του αρέσει πραγματικά να παρακολουθεί το παιχνίδι και μπορεί μερικές φορές να πάρει μια σπουδαία πάσα. Ο Λεβαντόβσκι είναι περισσότερο επικεντρωμένος στο να σκοράρει ο ίδιος το γκολ. Και οι δύο βοηθούν πολύ την ομάδα τους με το στυλ τους", εξήγησε ο Μίλερ.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ