ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ: "Κόντρα στον Μέσι τα πράγματα πάνε καλά, ο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημα στη Ρεάλ"

Ο Τόμας Μίλερ
Ο Τόμας Μίλερ 2023 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Τόμας Μίλερ δήλωσε πως απέναντι στις ομάδες του Λιονέλ Μέσι η Μπάγερν τα έβγαζε πάντα πέρα, τονίζοντας πως το πρόβλημα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ.

Ούτε ο Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά ούτε ο Λιονέλ Μέσι μπόρεσαν να βοηθήσουν το βράδυ της Τετάρτης (8/3) την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν πέταξε εκτός συνέχειας τους Παριζιάνους με 2-0 στο Μόναχο, με τον Τόμας Μίλερ μετά το φινάλε του αγώνα να δηλώνει πως οι ομάδες στις οποίες αγωνίζεται ο Αργεντινός σταρ δεν ήταν ποτέ εμπόδιο για τους Βαυαρούς.

Αντίθετα, υποστήριξε πως το πρόβλημα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ.

"Απέναντι στον Μέσι (στις ομάδες του), τα πράγματα πάνε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τα αποτελέσματα. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημά μας όταν ήταν στη Ρεάλ.

Αλλά τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την απόδοση του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ατομική του απόδοση ήταν εκπληκτική. Κουβαλούσε όλη την ομάδα.

Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Παρί. Είναι δύσκολο να πετύχεις μια πραγματικά καλή ισορροπία στην ομάδα", είπε ο Γερμανός επιθετικός.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ