EURO 2024

Μίλικ: "Σκληρή στιγμή για μένα, δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος για τους τραυματισμούς"

Poland's Arkadiusz Milik is in action during the World Cup group C soccer match between Poland and Saudi Arabia, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Aijaz Rahi)
Poland's Arkadiusz Milik is in action during the World Cup group C soccer match between Poland and Saudi Arabia, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Aijaz Rahi) @2022 AIJAZ RAHI/AP IMAGES

Ένας τραυματισμός στο γόνατο στο φιλικό με την Ουκρανία στέρησε από τον Αρκάντιους Μίλικ τη δυνατότητα συμμετοχής στο Euro 2024, με τον Πολωνό στράικερ να εξωτερικεύει την απογοήτευσή του μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε την Παρασκευή (07/06) ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος μόλις στο 2ο λεπτό του φιλικού της Πολωνίας με την Ουκρανία τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με τον Ρούσλαν Μαλινόφσκι.

Ως συνέπεια, απεκόμισε πρόβλημα στο μηνίσκο και θα λείψει αναγκαστικά από την τελική φάση του Euro 2024, όπως είχε γίνει και οκτώ χρόνια νωρίτερα στο Ευρωπαϊκά Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στην Γαλλία, με τον φορ της Γιουβέντους να μην κρύβει τη στενοχώρια του μέσω τοποθέτησής του στο Instagram.

"Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ξέρω ότι οι τραυματισμοί αποτελούν κομμάτι του αθλητισμού και συνήθως έρχονται τη χειρότερη δυνατή στιγμή αλλά δεν υπάρχει τρόπος για να προετοιμάζεσαι για αυτούς", τόνισε αρχικά ο Μίλικ, για να προσθέσει:

"Με στενοχωρεί πολύ που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ για τη χώρα μου στο Euro και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Οτιδήποτε και αν συμβεί όμως, θα στηρίζω τα υπόλοιπα παιδιά μέχρι το τέλος. Είμαι μαζί σας!Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματά σας.

Τα δικά σας λόγια στήριξης σημαίνουν πολλά για μένα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι αισιόδοξος και εύχομαι στην ομάδα μου τα καλύτερα στο Euro!

Έχουμε μεγάλους παίκτες, είμαστε μαζί τους και θα κάνουμε το καλυτερο για την Πολωνία".

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ