ΑΡΗΣ

Μιλίνκοβιτς: "Σας πιστεύω"

Μιλίνκοβιτς: "Σας πιστεύω"
Μιλίνκοβιτς

Ο Μιλίνκοβιτς μιλώντας στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας θέλησε να τους ντοπάρει ενόψει του αγώνα Άρης - Παναιτωλικός

Λόγια μέσα από τα οποία ο Σέρβος τεχνικός θέλησε ξεκάθαρα να βελτιώσει την ψυχολογία τους εν όψει του σημαντικού αυριανού παιχνιδιού με την ομάδα του Αγρινίου όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

«Εξακολουθώ να σας πιστεύω. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή, για να πάρουμε τα πάνω μας και να μαζεύουμε βαθμούς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού του Άρη που πλέον περιμένει αύριο να δει την καλύτερη δυνατή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα παιχνίδι όπου σε αντίθεση με αυτό της Πέμπτης στο ΕΑΚ Βόλου μπορεί να υπολογίζει στην επίθεση στους Τάτο, Ουντότζι, Σταυρόπουλο και Αγκάνθο, που θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Τα πλάνα του πάντως ο Μιλίνκοβιτς θα τα φανερώσει στην σημερινή τελευταία προπόνηση της μίνι προετοιμασίας το απόγευμα που θα διεξαχθεί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ