ΑΕΚ

Μίλησε με Μιλοβάνοβιτς ο Μπάγεβιτς

Μίλησε με Μιλοβάνοβιτς ο Μπάγεβιτς
Μιλοβάνοβιτς

Ενδιαφέρον της Ένωσης για τον μέσο της Λανς Μιλοβάνοβιτς. Σενάρια για Όσκαρ Βεντ. Προς έξοδο ο Γκερέιρο

Το μεταγραφικό "σαφάρι" των ανθρώπων της ΑΕΚ στην Ευρώπη συνεχίζεται, αφού η διοίκηση της Ένωσης κινείται σε πολλά ταμπλό, όπως δήλωσε και ο Σταύρος Αδαμίδης, με το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα να είναι αυτό του Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς της Λανς.

Ο 26χρονος Σέρβος μέσος (με δημιουργικό ρόλο) πήγε στην Γαλλία το 2008 ως ένα μεγάλο ταλέντο, όμως δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα της Λανς, πραγματοποιώντας 30 εμφανίσεις σε δυο σεζόν (αρκετές ως αλλαγή) και πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή αποκάλυψε η Σέρβικη ιστοσελίδα Sportal.rs, που θέλει και άλλες ελληνικές ομάδες να τον τσεκάρουν, μεταξύ αυτών και την ΑΕΚ. Ο παίκτης ωστόσο έχει μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τον θέλει στην ομάδα.

Όσκαρ Βεντ για αριστερά

Η πρόσληψη του Άρναρ Γκρέταρσον στο πόστο του τεχνικού διευθυντή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Σκαδιναβικών ΜΜΕ, που εμπλέκουν την ΑΕΚ σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στην Σουηδία, οι κίτρινοι έχουν τσεκάρει τον αριστερό μπακ της Κοπενχάγης Όσκαρ Βεντ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι βασικός τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει παίξει και με την Εθνική Σουηδίας.

"Ψάχνεται" ο Γκερέιρο

Ο Βραζιλιάνος, με πολωνικό διαβατήριο, μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Ρότζερ Γκερέιρο, έχει εκφράσει πολλές φορές την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν παίζει όσο θα ήθελε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν είναι στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ