ΙΝΤΕΡ

Μιλίτο: "Καμία κόντρα με Ιμπραΐμοβιτς"

Μιλίτο: "Καμία κόντρα με Ιμπραΐμοβιτς"
Μιλίτο-Μότα-Ίντερ

Ο Ν.Μιλίτο τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του πως θα παλέψει στην επίθεση μαζί με τον "Ίμπρα" ώστε να πετύχει η Ίντερ όλους τους στόχους της. Μότα: "Είμαστε εδώ να βελτιώσουμε το επίπεδο της ομάδας"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Μας υποδέχτηκαν πολύ καλά, ο μίστερ (Μουρίνιο) μας καλωσόρισε, μαθαίνουμε τον τρόπο δουλειάς του και ελπίζουμε να κατακτήσουμε σπουδαία αποτελέσματα", τόνισε ο Μιλίτο και συνέχισε:

"Η διαφορά με τις άλλες ομάδες στις οποίες έχω παίξει; Δύο μέρες που είμαι εδώ είναι λίγες, όμως μου άρεσε πολύ η μέθοδος να δουλεύουμε πολύ με τη μπάλα, σίγουρα είναι διαφορετική αυτή η μέθοδος σε σύγκριση με αυτό που κάναμε στη Τζένοα".

Φυσικά, ο "πρίγκηπας" δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρώην ομάδα, στην οποία είχε δύο επιτυχημένες θητείες στο Καμπιονάτο, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη γραμμή κρούσης των "νερατζούρι".

"Οφείλω να ευχαριστήσω την πόλη, το σύλλογο και τους οπαδούς που με έκαναν να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Άφησα μέρος της ζωής μου πίσω στη Γένοβα και τους εύχομαι το καλύτερο δυνατό.

Με τον Ιμπραΐμοβιτς δεν θα υπάρχει καμία κόντρα. Παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό, να οδηγήσουμε την Ίντερ σε επιτυχίες, που είναι και το πιο σημαντικό πράγμα".



Στο ίδιο μήκος κύματος με τον 30χρονο Αργεντινό φορ, ήταν και οι δηλώσεις του έτερου αποκτήματος των πρωταθλητών Ιταλίας από τη Τζένοα, Τιάγκο Μότα.

"Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο της ομάδας, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάποια διοργάνωση περισσότερο από κάποια άλλη, είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια και για να κερδίσουμε όλους τους τίτλους", τόνισε ο 26χρονος Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο κλήσης του από τον Μαρτσέλο Λίπι στην "σκουάντρα ατζούρα".

"Έχω ιταλικό διαβατήριο και αν υπάρχει η δυνατότητα να κληθώ από τον Λίπι θα μου άρεσε, όπως έχω πει πολλές φορές. Εάν με καλέσει ο κύριος Λίπι θα ανταποκριθώ στο κάλεσμά του".













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ