PREMIER LEAGUE

Μήλον της έριδος ο Μαρσιάλ

Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Jan. 20, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Ο Άντονι Μαρσιάλ αρνήθηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και ομάδες όπως οι Γιουβέντους, Τότεναμ και Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Άντονι Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019. Ο ίδιος ο διεθνής Γάλλος φορ δεν θέλει να μείνει στο "Ολντ Τράφορντ", διότι δεν αγωνίζεται πολύ και ενδιαφέρεται να συνεχίσει αλλού μετά το καλοκαίρι, ώστε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μαρσιάλ δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και ψάχνει να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Γιουβέντους προσφέρει 55 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του διεθνή άσου, ο οποίος, όμως, είναι στα μεταγραφικά πλάνα των Τότεναμ και Τσέλσι. Μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου.

Dave Thompson/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ