ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλούν και αποφασίζουν

Μιλούν και αποφασίζουν
INTIME SPORTS

Οι Αλαφούζος, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Αναστασίου και Φύσσας θα συζητήσουν τη Δευτέρα για την προοπτική άλλης μιας μεταγραφής, προκειμένου να υπάρξει άλλη μία διαθέσιμη λύση στη διάρκεια της απουσίας του Μάρκους Μπεργκ.

Τα συναισθήματα που διακατείχαν το βράδυ της Κυριακής τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα 1-1 με τον Λεβαδειακό, δεν ήταν τα καλύτερα...

Από τη μία κυριαρχούσαν ο εκνευρισμός και η οργή για τη διαιτησία του Θάνου (κυρίως για τη μη υπόδειξη του πέναλτι στη φάση του τραυματισμού του Μπεργκ) και από την άλλη ήταν απογοητευμένοι και σοκαρισμένοι από την εξέλιξη με τον Σουηδό επιθετικό.

Όλοι αναλογίζονται τη σημασία που έχει ο Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό στο αγωνιστικό κομμάτι και πόσο καθοριστική ενδέχεται να αποβεί η απουσία του στους επόμενους μήνες. Άλλωστε, αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό για την ομάδα και όχι η απώλεια δύο βαθμών στο πρωτάθλημα.

Ένα από τα αντικείμενα συζήτησης ανάμεσα στους Αλαφούζο, Σαραβάκο, Νταμπίζα, Αναστασίου και Φύσσα αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, αφορούσε την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ, προκειμένου να συμβάλλει στην κάλυψη του κενού του Σουηδού.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να το θέσουν επί τάπητος στη διάρκεια της Δευτέρας, ώστε να έχουν ηρεμήσει και να αναλύσουν όλα τα δεδομένα.

Κυρίως, να μελετήσουν τους διαθέσιμους επιθετικούς οι Νταμπίζας, Αναστασίου, να διαπιστώσουν εάν καλύπτουν τις προδιαγραφές του και εάν οι αμοιβές τους κινούνται εντός του οικονομικού πλαισίου της ΠΑΕ.

Φαινομενικά, δεν αρκούν οι Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα για να αναπληρώσουν τον Μπεργκ, όμως οι παράμετροι για μία ακόμα προσθήκη είναι αρκετές.

Συνεπώς, η οποιαδήποτε απόφαση για μία μεταγραφή στην επίθεση θα ληφθούν τη Δευτέρα, αλλά τουλάχιστον ακόμα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια μίας εβδομάδας και η αγορά εισέρχεται σε μία φάση στη διάρκεια της οποίας οι ελεύθεροι αξιόλογοι στράικερ θα μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ