ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ

Μίμης Δομάζος: Τη Δευτέρα η κηδεία του “στρατηγού”, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο Μίμης Δομάζος στη συνέντευξη στο SPORT24 Andreas Papakonstantinou/Tourette Photography

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/01, 15:00) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μίμη Δομάζου, με τη σορό του να τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο κι η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μίμης Δομάζος πέθανε σε ηλικία 83 χρόνων.

Ο “στρατηγός” διακομίστηκε εσπευσμένα στον “Ερυθρό Σταυρό” την Τετάρτη (22/1) ύστερα από αδιαθεσία που ένιωσε στο σπίτι του, στο Χαλάνδρι, όμως την Παρασκευή (24/01) άφησε την τελευταία του αναπνοή.

Μίμης Δομάζος, ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Αντώνη Αντωνιάδη στον “στρατηγό”: “Αντίο μοναδικέ μου φίλε”

Η κηδεία του “στρατηγού” θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας (27/01, 15:00), ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη από το πρωί (09:00) της ίδιας ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ