Μίμης Παπαϊωάννου: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο, ο ύμνος της ΑΕΚ “συνόδευσε” το φέρετρο
ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
17.03.202315:53
INTIME SPORTS
Το μεσημέρι της Παρασκευής (17/03) πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.
Από το πρωί της Παρασκευής η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που έγραψε πολλές χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ένωσης.
Φυσικά οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Συμπαίκτες και αντίπαλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας για να πουν το ύστατο χαίρε σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και εκπρόσωποι απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου βρέθηκαν και εκείνοι στο Ναό για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μίμη Παπαϊωάννου.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές είχαμε όταν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Αντώνης Αντωνιάδης και Νίκος Σαργκάνης λύγισαν λέγοντας το δικό τους αντίο στον μεγάλο επιθετικό.
Την ώρα που το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του Μίμη Παπαϊωάνου στην τελευταία του κατοικία βγήκε από την εκκλησία όλοι όσοι ήταν εκεί τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ.
Eurokinissi
INTIME
Η στιγμή που το φέρετρο έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας
Eurokinissi Sports
Barcelona forward Lionel Messi reacts during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
AP Photo/Manu Fernandez
INTIME SPORTS
Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στην εκκλησία για να πει το δικό του "αντίο" στον μεγάλο επιθετικό
Eurokinissi Sports
INTIME
Το στεφάνι που έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ
Eurokinissi Sports
Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε και εκείνος στεφάνι.
Eurokinissi Sports
Ο Δημήτρης Μαυροειδής και η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου
INTIME
Ανρί-διαφημιστικό
INTIME
INTIME
INTIME
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου
Eurokinissi