ΠΑΟΚ

"Mην παρασυρθείτε", το μήνυμα της ΠΑΕ

"Mην παρασυρθείτε", το μήνυμα της ΠΑΕ
ΠΑΟΚ-πανηγυρικό INTIME SPORTS

Την αποφυγή επεισοδίων με Άρη θέλει η ΠΑΕ που προειδοποεί: "Μην παρασυρθείτε". Προπόνηση με Ζαγοράκη

Οι διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά ζητούν από τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο ντέρμπι με τον συμπολίτη να προστατεύσουν την ομάδα, να μην παρασυρθούν και να μην αποφύγουν αντιαθλητικές συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν τον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, οφείλει να επισημάνει στους φιλάθλους ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει με αξιώσεις να κερδίσει την πρώτη θέση των Playoffs".

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και για τις ώρες που θα ανοίξουν οι Θύρες πριν το ντέρμπι. Συγκεκριμένα:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα παρακάτω:

Οι θύρες 4, 4α, 5, 6, 7, 7α και 8 θα ανοίξουν στις 18:30
Οι θύρες VIP, 1, 2 και 3 θα ανοίξουν στις 19:30
Ο κόσμος καλό είναι να προσέλθει στο γήπεδο από νωρίς για την αποφυγή συνωστισμού

Στην Γερμανία η προετοιμασία;

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ δεν θα προετοιμαστεί φέτος στην Ολλανδία καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να αλλάξουν παραστάσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πρώτη σκέψη είναι η Γερμανία όπου υπάρχουν και χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οριστική απόφαση και κλείσιμο του αθλητικού κέντρου θα γίνει μόλις οριστικοποιηθεί η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετάσχει η ομάδα και οι αντίστοιχες ημερομηνίες

Ο Ζαγοράκης στην προπόνηση

Στο μεταξύ, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ο Φερνάντο Σάντος είδε ξανά τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς οπότε λογικά θα βρίσκεται και στην αποστολή της Κυριακής για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως είναι πολύ πιθανόν να επιλέξει την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δηλαδή τον Χαλκιά τερματοφύλακα, κεντρικό δίδυμο τους Σαβίνι-Τσιρίλο δεξί μπακ τον Κοντρέρας , αριστερό τον Λίνο, χαφ τους Βιτόλο-Γκαρσία, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Σορλέν, στο δεξί τον Βιεϊρινια, πίσω από την κορυφή τον Ίβιτς και σέντερ φορ τον Μουσλίμοβιτς.

Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις για το σχήμα του ΠΑΟΚ αλλά ο Σάντος θα “πειραματιστεί” σίγουρα και στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας του.


























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ