ΠΑΟΚ

Μίνι διαρκείας εποχής μνημονίου

Μίνι διαρκείας εποχής μνημονίου
INTIME SPORTS

Η επιχείρηση πλέι οφ έχει αρχίσει στον ΠΑΟΚ και άμεσα ο κόσμος θα κληθεί να τη στηρίξει με ειστήρια, πιθανόν ελαφρώς φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τον Λεβαδειακό και να επικεντρωθούν στα επερχόμενα πλέι οφ.

Το μεγαλύτερο μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι πώς θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και η απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου, προκειμένου να γεμίσει και πάλι η άδεια το τελευταίο διάστημα Τούμπα.

Ο Ζήσης Βρύζας ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για μία συνέντευξη Τύπου με την οποία θα προσπαθήσει να πείσει τους οπαδούς για την ανάγκη (αδειοδότηση) να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας, ευελπιστώντας ότι θα υπάρχει ανταπόκριση μέσω της αγοράς των μίνι διαρκείας για τους αγώνες κατάταξης.

Αυτά αναμένεται να εκδοθούν μέσα στις επόμενες μέρες και η άποψη που κυριαρχεί είναι οι τιμές τους να είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με πέρυσι. Είναι πιθανό, αν επικρατήσουν αυτές οι σκέψεις, οι τιμές στα εισιτήρια για τον πολύ κόσμο να διαμορφωθούν ως εξής:

Θύρες 4, 4Α, 7, 7Α και 8: 20 ευρώ για τα τρία παιχνίδια (από 25 που ήταν πέρυσι στις θύρες 7, 7α και 8)

Θύρες 5, 6: 30 ευρώ (από 35 πέρυσι)

Θύρες 1,2,3: 45 ευρώ (από 50 πέρυσι)

Ανάλογες θα είναι και οι μειώσεις στις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων

Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ισχύσουν οι περσινές τιμές, κάτι που θα διευκρινιστεί οριστικά τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ