ΑΡΗΣ

Μήνυμα αποδυτηρίων από τον Μασάδο

Μήνυμα αποδυτηρίων από τον Μασάδο
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο έστειλε μήνυμα στους παίκτες του Άρη ενόψει Εργοτέλη θέλοντας να ανυψώσει την ψυχολογία τους. Οριστικά απόντας από το ματς του "Βικελίδης" ο Ακόστα.

Με την οριστικοποίηση της απουσίας του Νοέ Ακόστα και τον Μανουέλ Μασάδο να στέλνει το δικό του μήνυμα στα αποδυτήρια συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Νοέ Ακόστα όπως είχε φανεί από χθες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τελικά την θλάση που κληρονόμησε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα είναι απών την Κυριακή στα Πηγάδια από την αποστολή του Άρη κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Πλέον ο Ισπανός μέσος δίνει ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Μανουέλ Μασάδο να τον αναμένει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη πάντως φρόντισε το πρωί στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους ανυψώσει την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας και της κρισιμότητας της αναμέτρησης στην ακριτική πόλη.

«Το μόνο που πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος, μας ενδιαφέρει πώς θα παρουσιαστούμε εμείς.

Είμαστε σε καλή κατάσταση. Να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και όλα θα πάνε καλά…», ήταν το μήνυμα του Μασάδο στα αποδυτήρια του Άρη προς τους ποδοσφαιριστές του.

Σε μία πρωινή προπόνηση που έγινε με πολύ κρύο και το χιόνι αν και ψιλό να δίνει το δικό της χρώμα στην συνέχεια της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μασάδο έχει ως πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό του Ακόστα, που και σήμερα ακολούθησε θεραπεία, τον Γιώργο Κατίδη για την κάλυψη της αριστερής πτέρυγάς του.

Παράλληλα υπάρχουνε και οι περιπτώσεις των Κώστα Καπετάνου και υπό προϋποθέσεις των Καρίμ Σολτάνι και Κάρλος Τόχα που πάντως θα πρέπει να είναι και 100% έτοιμος.

Απάντηση στο ερώτημα του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ακόστα θα δοθεί στην προπόνηση της Παρασκευής, με τον Μασάδο να μην υπολογίζει σίγουρα στους τιμωρημένους Γιαννιώτα και Καζναφέρη αλλά και τους Παπαστεριανό και Σηφάκη που ακολουθούνε ατομικό πρόγραμμα μετά τους τραυματισμούς τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ