ΑΡΗΣ

Μήνυμα Ολίβα ενόψει της νέας σεζόν

Μήνυμα Ολίβα ενόψει της νέας σεζόν
Αρης πανηγυρικο

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δήλωσε οτι προέχει η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και μετά θα εξετάσουν ενδεχόμενη έξοδο στο Champions League

Τις φανέλες παρουσίασαν οι οι τρεις αρχηγοί, ο Κώστας Νεμπεγλέρας τη ριγέ, ο Γιώργος Κολτσίδας τη χρυσή (gold), ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τη φλούο (φωσφοριζέ), ο Σέρχιο Κόκε τη μαύρη και ο Κώστας Χαλκιάς τη στολή του τερματοφύλακα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας σχολίασε για τις νέες εμφανίσεις: «Συνεργαζόμαστε και φέτος με τη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο της αθλητικής ένδυσης. Είμαστε ικανοποιημένοι που για τη φετινή χρονιά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον Αρη πέντε εμφανίσεις (ριγέ, φλούο, χρυσή, κίτρινη, μαύρη για το κύπελλο), ενώ ετοιμάζεται και μία μπορντό αποκλειστικά για αγώνες με ομάδες που φορούν κιτρινόμαυρα (ΑΕΚ, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης)».


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του Αρη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Κάθε ομάδα προσδοκά στο καλύτερο, πόσο μάλλον μια ομάδα της εμβέλειας του Αρη. Θέλουμε όμως πρώτα να βεβαιωθούμε για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA και μετά θα κοιτάξουμε το Champions League».

Συνεχίζοντας ο Ισπανός προπονητής, πρόσθεσε: «Συγκριτικά με την εικόνα μας στα φιλικά παιχνίδια στη Γαλλία, θεωρώ ότι παρουσιάσαμε θετική εξέλιξη. Στη Γαλλία κοιτάξαμε κυρίως την αμυντική μας λειτουργία. Στο φιλικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, η ομάδα για 30 λεπτά έπαιξε εξαιρετικά στην επίθεση, στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο έπεσε η απόδοσή της κι αυτό ήταν αποτέλεσμα της κούρασης. Κόντρα στη Βέροια, δείξαμε ότι διαθέτουμε μια συμπαγή ομάδα, διατηρώντας σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών».

Αναφερόμενος σε τεχνικά ζητήματα, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα σημείωσε: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίζεις με ένα σύστημα. Ολα εξαρτώνται από τους παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο. Αλλες φορές κρίνεις ότι μπορείς να πιέσεις. Για κάθε προπονητή αυτό που μετράει περισσότερο από καθετί άλλο είναι το αποτέλεσμα.

Μια ομάδα μπορεί να παίζει καλά, αλλά να μην κερδίζει. Εμείς θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η τακτική μας θα εξαρτάται και από τον αντίπαλο που θα έχουμε. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει με έναν τρόπο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη προετοιμασία έχει να κάνει με την απουσία του Σέρχιο Κόκε. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και με την επιστροφή του είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουμε κάποια πράγματα».







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ