ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα Πατέρα πριν τους τελικούς

Μήνυμα Πατέρα πριν τους τελικούς
Πατέρας

Αυστηρό μήνυμα Πατέρα σε παίκτες ενόψει "τελικών". Νο1 στόχος ο Κρόλντρουπ. Χαμός για ένα εισιτήριο

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του ματς στα Γιάννινα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, τηλεφώνησε στον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Κώστα Αντωνίου, που ήταν στα μπουθ με τους υπόλοιπους επίσημους της "πράσινης" αποστολής προκειμένου να μεταφέρει ένα μήνυμα στους παίκτες του Νιόπλια.
" Κώστα, πες στα παιδιά συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό, αλλά για μένα θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο γήπεδο" είπε ο πρόεδρος των "πράσινων".

Ο Κώστας Αντωνίου κατευθύνθηκε άμεσα στα αποδυτήρια και μετέφερε το μήνυμα του Νικόλα Πατέρα στους παίκτες που, παρά την πρόκριση στον τελικό και σε αντίθεση με τις αντιδράσεις των παικτών του Αρη (και το πανηγυρικό κλίμα μετά την πρόκριση επί της Καβάλας), ήταν προσγειωμένοι.

" Δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο γήπεδο αυτό δεν μπορείς να παίξεις καθόλου μπάλα. Ετσι παίξαμε για την ουσία" ήταν η απάντηση που έδωσε η πλειοψηφία των παικτών, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν την κακή εικόνα που εμφάνισαν στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων".

Είναι προφανές πως το "καμπανάκι" του Νικόλα Πατέρα ήχησε επειδή ακολουθούν τα δύο καθοριστικά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Με τον Ηρακλή αρχικά, στο οποίο κρίνεται και μαθηματικά ο τίτλος του πρωταθλητή, και στη συνέχεια ο τελικός Κυπέλλου της 24ης Απριλίου κόντρα στον Αρη.

Επιμονή για Κρόλντρουπ στο "τριφύλλι"



Ο εκλεκτός των ανθρώπων του "τριφυλλιού" για το κέντρο της άμυνας παραμένει ο Δανός αμυντικός, Περ Κρόλντρουπ. Οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον τρόπο για να πείσουν τον 31χρονο Δάνο να αφήσει το Καμπιονάτο και να μετακομίσει στην Σούπερ Λίγκα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι, είναι "χρυσή" ευκαιρία, όπως έχουν καταλάβει στην Παιανία και το γεγονός ότι λογικά δεν θα δαπανηθούν πολλά χρήματα για να αποκτηθεί, αφήνει περιθώριο και για νέες προσθήκες μεγάλων άσων στο ρόστερ.

"Σκόπελος" στα πλάνα των "πράσινων" η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα, που έχει άλλη αίγλη, και γι' αυτό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον πιέζουν με όποια μέσα έχουν (όπως ο συμπατριώτης του Ρενέ Χένρικσεν), αφού ο Κρόλντρουπ αποτελεί και επιθυμία του Νίκου Νιόπλια.

Απαντες βλέπουν Ηρακλή



Στις δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το 0-0 στα Γιάννινα, που έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης του "τριφυλλιού" στον τελικό της 24ης Απριλίου, το σύνθημα όλων ήταν η νίκη στο επερχόμενο ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ουρές για ένα εισιτήριο

Ουρές έχουν δημιουργηθεί στα εκδοτήρια της οδού Αλεξάνδρας στην Λεωφόρο αλλά και στο ΟΑΚΑ, καθώς την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ηρακλή για την πρότελευταία αγωνιστική.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" θέλουν να εξασφαλίσουν από νωρίς ένα μαγικό χαρτάκι για το παιχνίδι με τον "Γηραιό" την Κυριακή το απόγευμα, αφού έστω και με ένα βαθμό ο Παναθηναϊκός κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μετά την περίοδο 2003-04.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ