ΟΦΗ

Μήνυμα πρόκρισης ο Μάουρερ

Μήνυμα πρόκρισης ο Μάουρερ
μαουρερ

Ο Ράϊνερ Μάουρερ δήλωσε οτι με την βοήθεια του κόσμου ο ΟΦΗ θα μπορέσει να νικήσει την Τομπόλ Κοστανάϊ

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Τομπόλ Κοστανάϊ. με τον Ράϊνερ Μάουρερ να ελπίζει στην πρόκριση (οι Κρητικοί έχουν ηττηθεί με 1-0), παρά τις απουσίες που θα υπάρχουν για τους ''μελανόλευκους''.
''Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, έχουμε τρεις σίγουρες απουσίες. Οι Ντρούλιτς, Σφακιανάκης, Στεφανής, δεν μπορούν να αγωνισθούν. Περισσότερο χρειαζόμασταν τους δυο πρώτους. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του ΟΥΕΦΑ. Όπως είναι γνωστό δημιουργούμε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ την βοήθεια του κόσμου.

Είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, όμως η ομάδα μας κάθε βδομάδα που περνάει παρουσιάζεται καλύτερη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο προσπαθεί να παίξει πολύ γρήγορα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε μια ταχύτητα πιο πάνω απ' αυτούς. Διαθέτουν έναν πολύ καλό φορ που είναι κινητικός. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή με την βοήθεια του κόσμου θα υλοποιήσουν το στόχο που έχουμε''.

Για τον τραυματισμό του Ντρούλιτς, ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι δεν είναι δύσκολο το πρόβλημα που έχει, όμως αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το χρόνο επιστροφής του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμασθεί ο παίκτης όσο γίνεται καλύτερα ενόψει των υποχρεώσεων που έχει ο ΟΦΗ στη συνέχεια.

Ισά: ''Ο κόσμος θα φέρει τη νίκη''

Εκτός απο τον Γερμανό τεχνικό, είναι αισιόδοξοι και οι παίκτες του ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο Πιέρ Ισά. ''Ολοι ευχόμαστε να γίνει ένα καλό ματς. Πέρυσι προσπαθούσαμε για να παραμείνει η ομάδα μας στη κατηγορία. Στη σεζόν που έληξε όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε να αποκτήσει την ευκαιρία η ομάδα μας να αγωνισθεί στο κύπελλο O ΥΕΦΑ. Σήμερα συμμετέχουμε στο θεσμό και έχουμε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί η αγαπημένη μας ομάδα στον επόμενο γύρο.

Την Κυριακή παίζουμε το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι στην έδρα μας και όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Εφόσον εμείς αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Οσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε οι παίκτες μεταξύ μας καλύτερα. Ας μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά φέτος... κτίζουμε μια νέα ομάδα. Ολοι οι παίκτες περιμένουμε την μεγάλη βοήθεια που μπορεί να μας προσφέρει ο φίλαθλος κόσμος. Οι φίλαθλοι είναι ικανοί με την μεγάλη βοήθεια που μπορούν να μας προσφέρουν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ολοι οι παίκτες ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου την Κυριακή να πετύχει ο ΟΦΗ την πρώτη του φετινή επιτυχία σε επίσημο ματς''.










TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ