ΠΑΟΚ

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο
Ζαγορακης

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή που θα ήθελε να εμπλακεί με τα κοινά της

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής θα μπορεί να συνομιλήσει μαζί μας στα γραφεία της ΠΑΕ (Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας), μόνον αφού προηγουμένως προσκομίσει εγγυητική επιστολή που να καλύπτει το ποσό της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, μοναδικός αληθινός επενδυτής του ΠΑΟΚ παραμένει ο κόσμος του. Και για εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα!
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ",
ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επίσης υπήρξε και σχετική ανακοίνωση καλωσόρισμα προς τον Αντώνη Ρέμο με αφορμή την εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής: "Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον κ. Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο".



Βλέμματα σε Σλοβακία και Τσεχία

Οι υψηλές απαιτήσεις του 21χρονου Αργεντινού χαφ που είχε βρεθεί όλες αυτές τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του ως δανεικού αποτέλεσε την αιτία αλλαγής πλεύσης στα σχέδια του "Δικεφάλου".

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από συνεννόηση μεταξύ του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Γιώργου Παράσχου με την προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να στρέφεται πλέον στην Ανατολική Ευρώπη για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και πιο συγκεκριμένα στην αγορά της Σλοβακίας και της Τσεχίας ώστε να εντοπίσουν τους κατάλληλους παίκτες που θέλουν.

Όσο για τον Γιώργο Παράσχο και αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα μεταγραφές και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις θα δώσουμε πλέον προτεραιότητα στην απόκτηση ενός σέντερ φορ", και πρόσθεσε πως: "Παράλληλα θα ερευνούμε την αγορά και για έναν επιτελικό μέσο αλλά θα κινηθούμε για την απόκτησή του μόνο αν προκύψει κάτι καλό".



Διακανονισμός με Χασιώτη, άδεια ο Τόργκελε

Ο Διονύσης Χασιώτης συμφώνησε να διακανονίσει το χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντί του με τους όρους που του προτάθηκαν, το ποσό των 120.000 ευρώ σε 18 δόσεις, δείχνοντας μεγάλη διάθεση να διευκολύνει την νυν διοίκηση. Άδεια μιας επιπλέον εβδομάδας ζήτησε και πήρε ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός, Σαντόρ Τόργκελε, από τις προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ με την άδειά του να τελειώνει πλέον στις 22 Ιουλίου.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας εξάλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέθεσε το ποσό των 150.000 ευρώ πληρώνοντας δόσεις συμβολαίων με τους Κωνσταντινίδη, Ηλιάδη, Κυριακίδη, Μαλεζά και Αραμπατζή να ήταν μεταξύ αυτών που πέρασαν από τα γραφεία. Στα αγωνιστικά από σήμερα προπονείται και πάλι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Τοχούρογλου, ο οποίος είχε απουσιάσει για προσωπικούς λόγους, με την επιστροφή του να σημαίνει ότι δεν τα βρήκε με την Παναχαϊκή.

Τέλος ακυρώθηκε το φιλικό που προγραμματιζόταν για τις 19 Αυγούστου 2007 με την Πάρμα στο γήπεδο της Τούμπας, κι έτσι πλέον αναζητείται άλλος αντίπαλος για φιλικό στην ίδια ημερομηνία.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ