ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μήνυμα Σπανού για τα διαρκείας

Μήνυμα Σπανού για τα διαρκείας
Σπανός

Σε κυκλοφορία τίθενται από την Δευτέρα (25/6) τα εισιτήρια διαρκείας του Ατρόμητου για την επόμενη σεζόν

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός επ' ευκαιρίας της αυριανής μέρας σε μήνυμα του προς τους φιλάθλους της ομάδας του Περιστερίου αναφέρει:
« Φίλε του Ατρόμητου,Με την αγορά του εισιτήριου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2007-08, γίνεσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια που καταβάλουμε για το μεγαλείο του ιστορικού συλλόγου μας και την καταξίωση του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως μια ομάδα πρότυπο αγωνιστικής συμπεριφοράς, οργάνωσης, ήθους και ευπρέπειας. Μιας ομάδας που θα στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις και το σημαντικότερο θα στηρίζεται σε εσένα, τον αγνό και πιστό φίλαθλο του Ατρόμητου.

Η παρουσία σου στο πλευρό των παικτών και του προπονητή μας, το χειροκρότημά σου σε όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν, αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον Ατρόμητο. Η δική μας υπόσχεση είναι ότι θα δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει και να σου δώσουμε έναν ακόμα λόγο για να είσαι περήφανος που αγαπάς τον Ατρόμητο. Την ομάδα της πόλης σου και της καρδιάς σου. Διότι... ο Ατρόμητος είσαι εσύ

».

Στο μεταξύ μετά την ανακοίνωση των τριών πρώτων μετεγγραφών, στην εβδομάδα που αρχίζει αναμένεται και συνέχεια με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Στόχος είναι οι μετεγγραφικές κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ