ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα στα ελληνικά από τον Μαμούτε

Μήνυμα στα ελληνικά από τον Μαμούτε

Ο Γιούρι Μαμούτε λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στα ελληνικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Γιούρι Μαμούτε θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να γίνει ένα με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, και αυτό το έδειξε και με τις δηλώσεις του δείχνοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα έμαθε τόσα πολλά για το τριφύλλι ενώ έχει δείξει μέχρι στιγμής μεγάλο ενδιαφέρον και για την Αθήνα και στην ιστορία της.

Ο Βραζιλιάνος θέλησε και με ένα μήνυμα στα ελληνικά, που φυσικά το έγραψε κάποιος άλλος αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, να δείξει στους φίλους του Παναθηναϊκού τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 21χρονος άσος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον Θεό που τον αξίωσε να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού και ευχαρίστησε τη διοίκηση:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με αξίωσε να γίνε μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, ΠΑΟ. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα την διοίκηση που με υποδεχθήκατε με πολύ αγάπη. Τώρα είμαι και εγώ ΠΑΟ".

Διάλεξε το 77 ο Βραζιλιάνος

Εν τω μεταξύ ο Μαμούτε διάλεξε και το νούμερο με το οποίο θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και αυτό θα είναι το "77". Κάθε άλλο νούμερο που παραπέμπει σε επιθετικό ήταν πιασμένο οπότε ο Βραζιλιάνος θα αγωνίζεται με τα δυο εφτάρια στην πλάτη.

Μάλιστα θα είναι ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο νούμερο στο τριφύλλι καθώς έως τώρα υπήρχε ο Κότσαρης που είχε το 61 αλλά τώρα ο Μαμούτε έχει το μεγαλύτερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ