ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μηνύματα Καστίγιο

Μηνύματα Καστίγιο
ΚΑΣΤΙΓΙΟ

Ο Νέρι Καστίγιο έστειλε "μήνυμα" τόσο στη νυν ομάδα του όσο και στον προπονητή του, Τάκη Λεμονή

" Πολλά ειπώθηκαν για προσφορές από άλλες ομάδες. Θα πρέπει να επιλυθεί αυτό το θέμα. Φτάνοντας στην Ελλάδα θα μιλήσω με την ομάδα για να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνω ή αν θα φύγω. Όπως κάθε παίκτης έχω όνειρο να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αν ο Ολυμπιακός θελήσει να με παραχωρήσει τότε αυτή η εξέλιξη θα είναι πολύ καλή για την καριέρα μου. Αν όχι θα παραμείνω εκεί. Σε μια ομάδα και μια χώρα που μου αρέσουν πολύ", είπε ο Καστίγιο ξεδιπλώνοντας τις "θαμμένες", μέχρι τώρα, διπλωματικές του δεξιότητες.

Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Βαλένθια φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έπειτα από την φυγή του Ριβάλντο εμφανίζεται ως ο αδιαμφισβήτητος σταρ των "ερυθρολεύκων". Γνωρίζοντας την αδυναμία των πάντων στο πρόσωπό του, δράττει την ευκαιρία και στέλνει μήνυμα στον Τάκη Λεμονή.

" Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στο επόμενο πρωτάθλημα επειδή ο προπονητής με είδε να αγωνίζομαι στη θέση που θέλω. Ο Ούγκο Σάντσεζ μου έδωσε την ελευθερία που ήθελα και την αυτοπεποίθηση για να πετύχω. Στον Ολυμπιακό δεν είχα αυτή την ελευθερία. Τώρα θέλω να αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση", είπε ο Καστίγιο, δείχνοντας ότι δεν προτίθεται να κάνει συμβιβασμούς.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ