ΑΡΗΣ

Μηνύσεις από τον Σκόρδα

Μηνύσεις από τον Σκόρδα
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, προχώρησε σε μηνύσεις σε όλες τις διοικήσεις της ΠΑΕ αλλά και της ΚΜΑ από τον Μάιο του 2009 και έπειτα.

Σε μηνύσεις σε όλες τις διοικήσεις της ΠΑΕ Άρης αλλά και της ΚΜΑ από τον Μάιο του 2009 και έπειτα προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.

Ουσιαστικά οι μηνύσεις που κατέθεσε αφορούνε το διάστημα που ακολούθησε από την ημέρα που αποχώρησε από την ΠΑΕ Άρης και έπειτα. Συνολικά η μήνυση έγινε εναντίον 35 με την κατηγορία της απιστίας και απάτης.

Αρχικά στη μήνυση η κατηγορία ήταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωση αλλά το απέσυρε ο εισαγγελέας. Συγκεκριμένα οι μηνύσεις του αφορούν όλα τα μέλη που συνιστούσαν αιρετή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά και αυτά των προσωρινών διοικήσεων (διοικούσες επιτροπές).

Η εισαγγελία ζήτησε από την πλευρά Σκόρδα στις επόμενες δυο εβδομάδες να προσκομίσει συμπληρωματικά έγγραφα και στη συνέχεια οι εναγόμενοι θα κληθούν αρχικά για παροχή εξηγήσεων και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ