ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Mirror: "Ο Τρίπιερ είναι ο Νο 1 στόχος της Νιούκαστλ για τον Ιανουάριο"

Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία στο Euro 2020 | 3 Ιουλίου 2021
Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία στο Euro 2020 | 3 Ιουλίου 2021 @2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL VIA AP IMAGES

Η Νιούκαστλ κυνηγάει μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με την Daily Mail βάζει ψηλά τον πήχη, έχοντας ως στόχο να αποκτήσει τον Τρίπιερ από την Ατλέτικο, παρότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε πανίσχυρους οικονομικά Σαουδάραβες, ωστόσο μέχρι τώρα δυσκολεύεται να πάρει την πάνω βόλτα και βολοδέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη.

Παρόλα αυτά, δουλεύει με στόχο την ανάκαμψη, πήρε νέο προπονητή τον Έντι Χάουι και βάζει ψηλά τον μεταγραφική πήχη ενόψει της αγοράς του Ιανουαρίου. Απόδειξη το δημοσίευμα της "Mirror", η οποία αναφέρει πως ο Κίεραν Τρίπιερ είναι αυτή τη στιγμή ο Νο 1 στόχος για τις καρακάξες ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου του 2022.

Ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ είχε μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι όμως το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών που είχε ζητήσει η Ατλέτικο φάνηκε μεγάλο στους κόκκινους διαβόλους και δεν προχώρησε το deal, με την Νιούκαστλ να θεωρεί πως μπορεί τώρα -βάσει της οικονομικής της άνεσης- να τον κάνει δικό της.

Σημειώνεται πως ο Τρίπιερ μετακόμισε στην Ατλέτικο (από την Τότεναμ έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών) το καλοκαίρι του 2019 και πανηγύρισε πέρυσι τον τίτλο της La Liga, ωστόσο φέτος έχει δει το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται αισθητά και πρόσφατα είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην πατρίδα του για να αγωνιστεί ξανά στην Premier League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ