ΑΡΗΣ

Μισός αλλά αποφασισμένος στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Μισός αλλά αποφασισμένος στο "Γ. Καραϊσκάκης"
κουπερ

Mε αρκετές απουσίες και το πετυχημένο 4-4-2 θα παραταχθεί ο Άρης στο "Γ. Καραϊσκάκης", με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή του 19 ποδοσφαιριστές με αυτούς να είναι οι: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Φερνάντες, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Αράνο, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κάλβο, Λαμπριάκος, Αραβίδης, Βαγγέλη και Ντέιλι.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Πέσκοβιτς, οι τιμωρημένοι έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες Νασούτι, Γκαρσία, Ναφτί και Κάμπορα, κι ακόμα οι Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με στόχο την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος εν όψει της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Σηφάκη αντί του Πέσκοβιτς με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Γκιάρο και παρτενέρ του αντί του τιμωρημένου Νασούτι τον Ορτίθ έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Πρίττας με τον Φερνάντες και από εκεί και πέρα τους στα άκρα των χαφ τον Κάλβο στα αριστερά και τον Μεριέμ στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Τζόνσον απόντος του τιμωρημένου Κάμπορα.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ