ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Μητέρα Εμπαπέ για τις οφειλές της Παρί: "Θα πάμε στα δικαστήρια, αν δεν έχουμε άλλη επιλογή"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι, και τον αδερφό του
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι, και τον αδερφό του © 2024 FRANCK FIFE / AP IMAGES

Η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαϊζά Λαμάρι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Parisien τόνισε πως σε περίπτωση που η Παρί δεν καταβάλλει στον Γάλλο σταρ τα μπόνους που του οφείλει η κατάσταση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ ζει ήδη το όνειρό του στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, η μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι, μίλησε στην Parisien και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μπόνους που του οφείλει η Παρί.

Μάλιστα, τόνισε πως αν δεν βρεθεί λύση, τότε η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Equipe το συνολικό ποσό των οφειλών ανέρχεται περίπου στα 100 εκατ. ευρώ.

"Είναι πλέον στα χέρια των εκπροσώπων του Κιλιάν, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό πολύ γρήγορα.

Να καταλήξουμε στα δικαστήρια; Αν δεν έχουμε άλλη επιλογή, ναι, προφανώς. Τώρα ελπίζω να τηρηθεί το συμβόλαιο", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ