ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μητρόπουλος: "Τιμή μου να είμαι συμπαίκτης του Χαριστέα"

Μητρόπουλος: "Τιμή μου να είμαι συμπαίκτης του Χαριστέα"

Ο "χρυσός" σκόρερ του Παναιτωλικού, Παύλος Μητρόπουλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άγγελο Χαριστέα.

Ντεμπούτο με γκολ για τον Παύλο Μητρόπουλο! Το οποίο ήρθε μετά από σέντρα του "χρυσού" σκόρερ του EURO 2004, Άγγελου Χαριστέα.

" Συνοδεύτηκε με το ντεμπούτο μου και μού έδωσε ένα συναίσθημα που κανείς δεν μπορείς να το περιγράψει. Σε συνδυασμό με τη νίκη είναι πιο γλυκό το γκολ για εμένα", δήλωσε στον "NovaSport FM".

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου έπλεξε το εγκώμιο του Χαριστέα, λέγοντας " είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού και κατέκτησε το Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας. Που να φανταζόμουν όταν έβλεπα τον Χαριστέα να σκοράρει στον τελικό του Euro πως θα μου έβγαζε σέντρα για να σκοράρω".

Στόχος της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ, σύμφωνα με τον Μητρόπουλο, είναι η παραμονή στην κατηγορία: " Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που είχα ζήσει την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο μέσος όρος παραμονής είναι πάνω από 30 βαθμοί, οπότε θέλουμε περίπου 20 πόντους για να πούμε πως σωθήκαμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ