ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Είμαστε βελτιωμένοι, δεν μπορώ ν' αποκαλύψω πού θα παίξει ο Εμβιλά"

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Μίτσελ μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) τονίζοντας πως η ομάδα του είναι βελτιωμένη με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (27/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα έχει βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ

Για το ματς: "Γνωρίζουμε την ποιότητα της Φράιμπουργκ και τις δικές μας ανάγκες. Θα κάνουν αυτό που ξέρουν και εμείς έχουμε ποντάρει πολλά στο πώς θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θα χειριστούμε το ματς και έχουμε τις ελπίδες μας, για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική".

Για το πρώτο ματς και τι έχει βελτιωθεί: "Είχα δει το πρώτο ματς, έχω ιδέα τι πήγε στραβά. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά έχουν βελτιωθεί. Θα επικεντρωθούμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Θα παίξουμε κόντρα σε μία δυναμική ομάδα και όσον αφορά στα αποτελέσματά της και όσο την πορεία της. Δεν θα είναι κάτι απλό, αλλά να βελτιώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα".

Για τον Εμβιλά και τα προβλήματα πίσω: "Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα. Ο Μπα έχει κάνει δύο προπονήσεις. Ο Εμβιλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πού θα παίξει. Δεν επηρεάζονται τα πλάνα μας".

Για τα στοιχεία του ματς: "Είμαι ένας προπονητής που παίζει πάντα για τη νίκη, με ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχουν και οι στατιστικές που πολλές φορές δεν επιβεβαιώνονται. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε βελτιωμένοι, η ομάδα είναι βελτιωμένη με αυτοπεποίθηση και καλύτερη επικοινωνία. Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ