ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Μακάρι να είχα και άλλους σαν τον Ολαϊτάν"

Μίτσελ: "Μακάρι να είχα και άλλους σαν τον Ολαϊτάν"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Ολαϊτάν έπλεξε στην συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ, προσθέτοντας πως ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη στην Βέροια.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολαϊτάν που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια.

Ο Μίτσελ αφού τόνισε πως η νίκη των "ερυθρόλευκων" ήταν δίκαιη, σε σχετική ερώτηση για τον Ολαϊτάν ανέφερε πως θα ήθελε να είχε και άλλους παίκτες σαν αυτόν.

Μεταξύ άλλων είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου:

" Η σημερινή νίκη μας ήταν δίκαιη. Βέβαια το σκορ είναι βαρύ για τη Βέροια, η οποία πιστεύω ότι δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο που έχουμε προπονηθεί και έχουμε συνηθίσει να είμαστε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάλαβαν οι παίκτες ότι αν παίζουμε σαν ομάδα μπορούμε να παρουσιάζουμε ωραίο παιχνίδι και να παίρνουμε καλό αποτέλεσμα".

Για τον Ολαϊτάν είπε: " Είναι ένας βασικός και σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Μακάρι να είχα και άλλους παίκτες σαν τον Ολαϊτάν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ