ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Τυχεροί που έχουμε τον Ιμπαγάσα"

Μίτσελ: "Τυχεροί που έχουμε τον Ιμπαγάσα"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ στάθηκε στην ικανότητα του Ιμπαγάσα να διαβάζει το παιχνίδι και έκανε το γνωστό του χιούμορ όταν οι ερωτήσεις έφτασαν στα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη με σκορ 4-2 επί του Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

"Στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε μπερδεμένοι, σαν να μην έχουμε μπει στο ματς. Δεν μας άρεσαν όσα βλέπαμε. Όταν κάνω τις αλλαγές έχω στο μυαλό μου πάντα ότι ο παίκτης που έχω επιλέξει θα τα κάνει όλα σωστά. Είτε είναι ο Φουστέρ, ο Βαλντές, ο Σαλίνο ή ο Ιμπαγάσα. Ο Αριέλ έχει ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι και να το ελέγχει, είναι ένας "πλούτος" που είμαστε τυχεροί να έχουμε.

Όμως δεν θέλω να μπερδεύετε τα λόγια μου. Όταν μπαίνει ο Ιμπαγάσα στο ματς, είναι γιατί χρειαζόμαστε την ποιότητα στα παιχνίδια του. Για δέκα ή είκοσι λεπτά είναι αυτό που χρειαζόμαστε εκείνη την στιγμή. Το τι λέω στην διοίκηση για τους παίκτες που χρειαζόμαστε δεν θα το πω ποτέ δημόσια και δεν χρησιμοποιώ τον Τύπο για το πρότζεκτ που σκέφτομαι για την ομάδα.

Θα το θεωρούσα άσχημο κάτι τέτοιο. Την γνώμη μου την γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής, όσον αφορά τι θέλω για την ομάδα.

Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ό,τι ακριβώς τους είπα στου Ρέντη. Ότι θέλουμε διάθεση στο ματς. Μας έλειπε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Για να κερδίσεις οποιοδήποτε ματς, πρέπει να παίξεις καλά. Από την άλλη, είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν επιτρέπεται να παίζουμε άσχημα και ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Απαιτούμε από τους παίκτες μας να παίζουν σαν παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Φουστέρ είναι ήδη 100% έτοιμος και θα παίξει στην Κρήτη (σ.σ. με τον ΟΦΗ). Ο Χολέμπας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και στα μέσα της εβδομάδας θα γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς. Θα είναι έτοιμος για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορούσα να δω την Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, αλλά παίζαμε κι εμείς (γέλια). Θα ήθελα να την δω και το Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο αλλά έχει αποκλειστεί (γέλια). Με πήρε και ο Μάτα τηλέφωνο και μου είπε να μην πάω γιατί δεν θα παίξει (γέλια). Μην ανησυχείτε όμως, έχουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Είναι μια εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο ο Μαρκάνο, ωστόσο για τώρα τον βλέπουμε σαν στόπερ. Πολλές πληροφορίες ζητάτε, ο Μόγιες σας έβαλε... (γέλια); Ο Μαρκάνο έπαιζε αριστερός μπακ πριν τρία χρόνια. Τότε έπαιζα και εγώ ακόμη μπάλα (γέλια)...

Τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπου κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα καθώς πλησιάζει αυτό το παιχνίδι, θα βοηθήσουν την ομάδα μου να είναι έτοιμη όταν έρθει εκείνη η ώρα. Το νιώθουμε, έτσι θα είναι, το ζητάει ο κόσμος και δεν θέλουμε να τους απογοητεύσουμε...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ