ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μητσοτάκης: "Δεν έχω βρει ακόμα τον Μεντιλίμπαρ για να τον συγχαρώ για το Conference League"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον ANT1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον ANT1 PRINT SCREEN

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στον ANT1 συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League αλλά τόνισε πως ακόμα δεν έχει βρει τον Μεντιλίμπαρ για να του δώσει συγχαρητήρια.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του την Παρασκευή (31/5) το πρωί αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως δεν έχει βρει ακόμα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για του δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων:

"Πήρα τηλέφωνο τον προπονητή Αταμάν να τον συγχαρώ για την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Αναζητώ τον προπονητή του Ολυμπιακού για να τον συγχαρώ, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα. Είμαι χαρούμενος ως Έλληνας για τις επιτυχίες και των δύο ομάδων αλλά και ως Έλληνας πρωθυπουργός για την άρτια οργάνωση, με απόλυτη ασφάλεια".

Ενώ σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης σημείωσε:

"Ο τελικός Κυπέλλου ήταν ευθύνη της ΕΠΟ, όχι δική μας. Aλλωστε τώρα αλλάζει η διοίκηση της ΕΠΟ και ο επόμενος τελικός θα γίνει με άλλη διοίκηση. Πιστεύω ότι, ο τελικός πρέπει να γίνεται πάντα στο ΟΑΚΑ, με κόσμο, όποια ομάδα κι αν κερδίσει. Ο τελικός Κυπέλλου του 2025 θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με φιλάθλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ