ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτσου: "Δεν δεχόμαστε δώρα"

Μήτσου: "Δεν δεχόμαστε δώρα"
Μήτσου, Καραγκούνης, Βαζέχα

"Δεν δεχόμαστε δώρα" είπε ο κ. Μήτσου σε εκδήλωση των παλαιμάχων. Τι ευχήθηκε ο "τυπάρας";

Μήτσου: "Δεν δεχόμαστε δώρα"

Οπως και μετά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο κ. Μήτσου ήταν και πάλι κατηγορηματικός με την εικόνα που φαίνεται να δημιουργείται προς το "τριφύλλι".

" Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη χρονιά για μας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εκ μέρους της ΠΑΕ έχουμε απόλυτη επίγνωση των υποχρεσεών της απέναντι στον ιστορικό σύλλογο. Είμαι πεποισμένος και σας διαβεβαιώνω ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι.

Το βλέπω στα αποδυτήρια από τα ματιά των παικτών. Και να είστε σίγουρου ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να το κατακτήσουμε, χωρίς να δεχόμαστε δώρα από κανέναν.. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί και δεν δεχόμαστε δώρα

" ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

Καραγκούνης: "Πρωτάθλημα εμείς, το μπάσκετ, το βόλει και οι άλλοι"

Ο νεότερος της παρέας, Γιώργος Καραγκούνης εκπροσωπώντας την "νέα" γενιά μίλησε για μια ιστορική χρονιά που πρέπει να συνδιαστεί με τίτλους από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού.

" Είναι μια ξεχωριστή τιμή που μου γίνεται σήμερα. Είναι μια ξεχωριστη η χρονιά αυτή για τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι τη χρονιά αυτή η δική μου η νεότερη γενιά να ζήσει ίδιες καλές στιγμές με τις χρυσές σελίδες που έχουν γράψει αυτοί οι άνθρωποι στο παρελθόν. Ελπίζω φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, εμείς, το μπάσκετ, το βόλει και όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού".

Π. Γιαννακόπουλος: "Δεν έχει τίποτα να χωρίσει ο ΠΑΟ"

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος άφησε να εννοηθεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος στα λίγα λόγια που είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης.

" Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να χωρίσει. Ο Παναθηναϊκός είναι για να ενώνει και όχι να χωρίζει τον κόσμο. Είναι μια μεγάλη γιορτή".

Δομάζος: Ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα"

Ο παλαίμαχος μέσος του "τριφυλλιού" και από την ηγετικές μορφές του παρελθόντος, Μίμης Δομάζος μιλώντας για την εκδήλωση αναφέρθηκε στο μεγάλο ποσοστό κατάκτησης του τίτλου από τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ που τόνισε ότι δεν είναι ικανοί.

" Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιείται με επιτυχία αυτή η γιορτή. Αυτή η χρονιά έχει ειδικό βάρος. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα, κυρίως απ' ότι βλέπω από τον Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Είναι καλύτερος και από τους δύο".

Σκευοφύλαξ: "Εύχομαι κάθε επιτυχία"

Μια ξεχωριστή παρουσία ανάμεσα στο πλήθος των καλεσμένων στην εκδήλωση ήταν αυτή του κ. Σκευοφύλαξ, του προέδρου του αντίστοιχου σωματείου των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

" Ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε σήμερα. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό, στο ιστορικό αυτό σωματείο που φέτος συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του κάθε επιτυχία".

Στα ανερχόμενα αστέρια ο Νίνης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "France Football", σε μία αναφορά του στα μελλοντικά αστέρια μετά την παρουσία των Μπενζεμά, Πάτο, Μέσι είναι ο Σωτήρης Νίνης. Ο "Εl ninio" παρόλο που δεν είναι στις προτιμήσεις του κ. Πεσέιρο με τις επιδόσεις του από την περσινή χρονιά έχει κερδίσει τους πάντες στην Ευρώπη, που τον συγκαταλέγουν στα νέα ταλέντα του ποδοσφαίρου.

Οι Νταμιέν Λε Ταλέκ (Ρεν), Ντζαμέλ Μπακάρ (Μονακό), Φραν Μερίδα (Άρσεναλ), Τόνι Κρος, Μπρένο, (Μπάγερν Μονάχου), Μάριο Μπαλοτέλι (Ίντερ), Αλμπέρτο Παλόσι (Μίλαν), Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ), Μακαλέ Κρισαντές (Αμβούργο) και Σωτήρης Νίνης του Παναθηναϊκού είναι μέσα στην λίστα του έγκυρου γαλλικού περιοδικού σε μια ακόμα τιμητική διάκριση για τον "πιτσιρικά".

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ