ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

MLS: Ο Σουάρες πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι και την οδήγησε στα playoffs

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την Ίντερ Μαϊάμι
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την Ίντερ Μαϊάμι © 2024 REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ με τα δύο του τέρματα της χάρισε τη νίκη με 2-0 επί της Σινσινάτι, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη θέση της στα playoffs του MLS.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Σινσινάτι, καθώς όχι μόνο πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με 2-0, αλλά πέτυχε και το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του συλλόγου.

Επίσης, η Ίντερ Μαϊάμι με αυτή τη νίκη εξασφάλισε από την 26η αγωνιστική του MLS την παρουσία της στα playoffs (απομένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν).

Ο Ουρουγουανός σταρ άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα, σκοράροντας μόλις στα 31'' και γράφοντας ιστορία, ενώ έγινε κι ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, 17.

Πέντε λεπτά μετά, ο Σουάρες σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-0 για την Ίντερ Μαϊάμι. Στο 46' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Αβιλές, αλλά δεν τους στοίχισε.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ