ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφουν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας υπογράφουν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο θα περιλαμβάνει και συνεργασία σε μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, διατηρούν επικοινωνία σε διοικητικό επίπεδο και τους συνδέουν δεσμοί φιλίας οπαδικά. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Βελιγράδι, οι δύο ερυθρόλευκοι σύλλογοι τις προσεχείς ημέρες θα υπογράψουν μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα “Meridian Sport”, "ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός διατηρούν αδελφικές σχέσεις σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους και οι ηγέτες των δύο αθλητικών σωματείων θα υπογράψουν επίσημο μνημόνιο για επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων του Βελιγραδίου και της Αθήνας. Η πράξη της υπογραφής του μνημονίου θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 13:00 στο media center του Σταδίου Ράικο Μίτιτς.

Οι δύο σύλλογοι ως αθλητικές ενώσεις που ιδρύθηκαν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, έχουν ομόφωνα αποφασίσει ότι οι δραστηριότητες, η δέσμευση και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του κοινού καλού και δημοσίου συμφέροντος".

Στο Βελιγράδι υπάρχουν ήδη σενάρια και για τα μεταγραφικά, υποστηρίζοντας ότι η μεταγραφή του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι έφερε πιο κοντά τις δύο διοικήσεις και θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει ανάλογη συνέχεια το προσεχές δίμηνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ