ATHENS KALLITHEA

Μοίρασαν εισιτήρια

Μοίρασαν εισιτήρια
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Καλλιθέας, επισκέφθηκαν τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Με μια προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το θετικό για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Βλαστό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Καλλιθέας επισκέφθηκαν τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και της μαθήτριες.

Επίσης έγινε διανομή προσκλήσεων στα δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Οικογενειακή εξέδρα.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αποκτήσουν, θα πρέπει να επισκεφθούν τα γραφεία της ομάδας και να τα προμηθευτούν εγκαίρως, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ