ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοίρασαν ευχές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Μοίρασαν ευχές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω ενός βίντεο που ετοίμασε η πράσινη ΠΑΕ ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του τριφυλλιού ενώ μετέφεραν τις ευχές τους και σε έντεκα ξένες γλώσσες. (VIDEO)

Οι γιορτές των Χριστουγέννων έφτασαν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να απολαμβάνουν την άδεια τους και μέσω ενός βίντεο που ετοίμασε η πράσινη ΠΑΕ να στέλνουν τις ευχές τους σε όλους τους φίλους του τριφυλλιού αλλά και σε όλο τον κόσμο για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.

Οι πράσινοι έβαλαν τους σκούφους του Άι Βασίλη και την άσπρη γενειάδα, έκαναν τις σχετικές πλάκες μεταξύ τους με τον Ζέκα να φωνάζει τους συμπαίκτες του να κάτσουν στα πόδια τους για να τους δώσουν τα δώρα τους και μετά τραγούδησαν όλοι μαζί για καλά Χριστούγεννα.

Εν συνεχεία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι και οι ξένοι ποδοσφαιριστές των πράσινων σε έντεκα διαφορετικές γλώσσες ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Ο Στραματσόνι μίλησε στα ιταλικά, ο Μπεργκ στα σουηδικά, ο Πράνιτς στα κροατικά, ο Λουντ στα φιλανδικά, ο Βέμερ στα γερμανικά, οι Νάνο, Σάντσεθ στα ισπανικά, οι Στιλ, Εσιέν, Ατζαγκούν στα αγγλικά, ο Τελάντερ στα δανέζικα, ο Αμπέντ στα γαλλικά, ο Ζέκα στα πορτογαλικά και οι Κοτσόλης, Καρέλης, Λαγός στα ελληνικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ