ΑΡΗΣ

Μοίρασε 360.000 ευρώ

Μοίρασε 360.000 ευρώ
Ηλιάδης

Για έναν ακόμη μήνα από το ξεκίνημα της ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Δημήτρη Ηλιάδη αποδείχθηκε συνεπής όσον αφορά τις υποχρεώσεις της.

Συνεπής όσον αφορά τις υποχρεώσεις της αποδείχθηκε σήμερα (10/10) για έναν ακόμη μήνα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Δημήτρη Ηλιάδη από το ξεκίνημα της ανάληψης των καθηκόντων της.

Συγκεκριμένα σήμερα το συνολικό ποσό που μοιράστηκε σε υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές αναφορικά με το άρθρο 99 έφτασε τα 360.000 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εκτός της απόδειξης της συνέπειάς της θέλησε να ενισχύσει την ψυχολογία όλων μετά την πρώτη νίκη στην χρονιά, με το διπλό στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, και πολύ περισσότερο εν όψει της συνέχειας.

Παράλληλα ήταν συνεπής και στις συμφωνίες της σε σχέση με το άρθρο 99 αφού κάθε μέρα που περνάει πλησιάζει όλο και περισσότερο το δικαστήριο της 25ης Οκτώβρη που είναι σε 15 μέρες από σήμερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την ενσωμάτωση από χθες του Γιάννη Παπαδόπουλου σήμερα ήταν η σειρά του Ζόραν Μιλίνκοβιτς να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του μετά το ταξίδι του Σέρβου τεχνικού στην πατρίδα του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ