PREMIER LEAGUE

Μοιρασιά στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Μοιρασιά στο "Στάμφορντ Μπριτζ"
αγκμπονλαχορ

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" (vds)

Οι "μπέμπηδες" μπήκαν από νωρίς μπροστά σκορ και συγκεκριμένα στο 18' με τον Σι-Ζουν Παρκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δύχτια με κοντινό πλασέ έπειτα από το πλασέ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και την απόκρουση του Πετρ Τσεχ.
Η Τσέλσι έχει να ηττηθεί στο "Στάμφορντ Μπριτζ" σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ από τον Φεβρουάριο του 2004 και η ρεκόρ τελικά δεν σταμάτησε εδώ, καθώς ο Σάλομον Καλού με κεφαλία από την μικρή περιοχή νίκησε τον Κιούτζακ από την εκτέλεση φάουλ του Όμπι Μίκελ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Πέρασε από το "Χόθορνς" η Βίλα

Η Άστον Βίλα επικράτησε της Γουέστ Μπρομ με 2-1 μέσα στο "Χόθορνς" και πέτυχε την τρίτη της για φέτος σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν τα γκολ τους οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 27' άνοιξε το σκορ ο Τζον Κάριου με κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Άσλεϊ Γιανγκ, ενώ στο 29' ο Γκάμπριελ Αμπγκονλαχόρ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να μπει γρήγορα ξανά στο ματς, μειώνοντας στο 35' με το σουτ του Τζέιμς Μόρισον έπειτα από αυτό του Ρόμπερτ Κόρεν και την απέκρουση του Μπραν Φρίντελ, όμως δεν καταφέρε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Σαρωτική η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Πόρτσμουθ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" με 6-0, με τον Ρομπίνιο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα των "πολιτών". Έξι διαφορετικοί παίκτες σκόραραν για την Σίτι, κατά σειρά οι Τζο, Νταν, Ρομπίνιο, Ράιτ Φίλιπς, Έβανς και Γκέλσον.

Το' σωσε η Έβερτον

Η Χαλ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έφτασε μία ανάσα από την νίκη κόντρα στην Έβερτον, καθώς προηγήθηκε με 2-0, όμως οι "εφοπλιστές" πήραν την ισοπαλία χάρη στα τέρματα των Κάχιλ και Οσμάν.

Η γνωστή... Τότεναμ

Η Τότεναμ αδυνατεί να συνέλθει και από ότι φαίνεται όταν θα το κάνει θα είναι αργά, καθώς οι "σπερς" έμειναν στο 0-0 με την Γουίγκαν στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και παραμένουν έτσι τελευταίοι με μόλις δύο βαθμούς σε πέντε ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο
Σάντερλαντ - Μίντλεσμπρο 2-0 (81' και 92' Τσόπρα)
Μπλάκμπερν - Φούλαμ 1-0 (84' Ντέρμπισαϊρ)
Λίβερπουλ - Στόουκ 0-0

Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 3-1 (8' και 37' Ντι Μικέλε, 53' Εθέριγκτον / 67' Όουεν)
Μπόλτον - Άρσεναλ 1-3 (14' Ντέιβις / 26' Έμπουε, 27' Μπέντνερ, 87' Ντενίλσον)

Κυριακή
Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα 1-2 (35' Μόρισον / 27' Κάριου, 29' Αμπγκονλαχόρ)
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (18' Παρκ / 79' Καλού)
Χαλ - Έβερτον 2-2 (18' Τάρνερ, 50' αυτ. Νέβιλ / 73' Κάχιλ, 78' Οσμάν)
Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτσμουθ 6-0 (13' Τζο, 20' Νταν, 57' Ρομπίνιο, 68' Ράιτ-Φίλιπς, 78' Έβανς, 83' Γκέλσον)
Τότεναμ - Γουίγκαν 0-0

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. 1-1



Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα 1-2













































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ