ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Το μυαλό μας στις επόμενες νίκες"

Μολέντο: "Το μυαλό μας στις επόμενες νίκες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες εξέφρασαν την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση εναντίον του Πανιωνίου και εστίασαν στα επόμενα παιχνίδια.

Απλώς τη δουλειά του ισχυρίστηκε ότι έκανε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ροντρίγκο Μολέντο, προσθέτοντας πως ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για να νικήσει στα επόμενα παιχνίδια των play offs. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση για την κακή απόδοση στην ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολέντο στην κάμερα της Nova:

Για το τι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε: "Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, όμως πιστεύω πως αυτό συνέβη επειδή δώσαμε χώρους και ελευθερία κινήσεων στον αντίπαλο. Σημειώνω ότι πήραμε ένα βαθμό και προσβλέπουμε σε νίκες στα επόμενα παιχνίδια των play offs".

Για το αν υπάρχει ενέργεια στους παίκτες για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Βεβαίως, υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε καλά και δυνατά για τα επόμενα ματς. Γίνονται ομιλίες, προπονούμαστε, προσπαθούμε σκληρά. Θέλουμε να συνεχίσουμε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στις επόμενες νίκες".

Για το τι συνέβη στην τελευταία φάση που απέκρουσε στη γραμμή: "Ο στόχος μου ως αμυντικός είναι αυτός, να κρατάμε το μηδέν. Δουλεύω για αυτό, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, για να πετύχουμε το στόχο μας. Σε αυτή τη φάση μπόρεσα να σώσω την εστία μας από την παραβίαση".

Βιγιαφάνιες: "Παίξαμε δυναμικά"

Αντέκρουσε την άποψη ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν ενέργεια στο 1-1 με τον Πανιώνιο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιγιαφάνιες στην κάμερα της Nova:

Για τον τραυματισμό του και αν είναι σοβαρός: "Όχι, απλώς δέχτηκα ένα χτύπημα στην κνήμη και ο γιατρός μου το έδεσε γιατί πρήστηκε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε και αύριο πως θα αισθάνομαι στην προπόνηση".

Για το τι έπρεπε να είχε κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει: "Νομίζω ότι παίξαμε καλά και ο Πανιώνιος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Κοιτάξαμε τις αντεπιθέσεις και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι από το δεύτερο".

Για το αν έλειψε η ενέργεια στο ματς και αν υπάρχει κόπωση: "Νομίζω πως όχι. Δεν θα το έλεγα. Δεν το είδα όπως το περιγράφετε. Ήταν όντως ένας δύσκολος αγώνας. Ο σκοπός των αντιπάλων ήταν να μας χαλάσουν το παιχνίδι. Θεωρώ πως παίξαμε δυναμικά και δεν μας έλειψε η ενέγεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ