ΟΦΗ

Μονιάκης:"Πιο ισχυρή ομάδα"

Μονιάκης:"Πιο ισχυρή ομάδα"
Μονιάκης

Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες στον ΟΦΗ που θα είναι πιο ισχυρός την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον Μανώλη Μονιάκη.

Ο Μανώλης Μονιάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στα γήπεδα της Αυστρίας, ενώ για τον ΟΦΗ εκτίμησε ότι θα είναι πιο ισχυρός την επόμενη περίοδο, καθώς στην ομάδα ήρθαν ποιοτικοί παίκτες.
" Η συνολική προσπάθεια που έγινε απ' όλα τα παιδιά κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Νιόπλια, έφερε το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα. Εμείς νοιώθουμε αδικημένοι γιατί στο τελικό η εθνική μας ήταν καλύτερη ομάδα από τους Ισπανούς. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος", ανέφερε αρχικά.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Μονιάκη:

-Ποια είναι η «γεύση» που σου έμεινε από τους αγώνες που έγιναν στην Αυστρία;

" Ηταν μοναδική εμπειρία για όλους μας. Για να είμαι ειλικρινής πηγαίνοντας στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν πίστευα ότι θα φθάναμε στο τελικό της διοργάνωσης. Όμως από παιχνίδι σε παιχνίδι η εθνική μας έδειχνε ότι δεν υστερούσε σε τίποτε έναντι των άλλων ομάδων.

Το αντίθετο. Υπερτερούσε σε αρκετούς τομείς από τις άλλες ομάδες. Καταφέραμε και φθάσαμε στο τελικό. Δυστυχώς από ατυχία δεν πήραμε το τίτλο. Όμως θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που η εθνική μας αναδείχθηκε δεύτερη στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι πολύ σπουδαίο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο που πρόσθεσε στο ενεργητικό του μια τέτοια επιτυχία"

-Νοιώθεις έτοιμος για να αγωνισθείς στην Εθνική Ελπίδων;

" Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νοιώθω έτοιμος και για την Εθνική Ελπίδων. Φυσικά θα αποτελέσει για μένα πολύ μεγάλη τιμή εάν θα έχω την ευκαιρία να αγωνισθώ και στην Εθνική Ελπίδων. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η επιλογή ανήκει στο προπονητή της εθνικής μας ομάδα, τις αποφάσεις του οποίου όλοι πρέπει να σεβόμαστε και να υποστηρίζουμε"

-Πόσο σε πίκρανε ο αποκλεισμός του ΟΦΗ από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ;

" Ηταν μεγάλη στενοχώρια για όλους μας, η οποία όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την ομάδα μου. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και στα 90 λεπτά. Είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς για μας την περασμένη Κυριακή εφαρμόσθηκε ένας άγραφος κανόνας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο:

Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα και ομάδα που χάνει ευκαιρίες θα δεχθεί γκολ. Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι καταστροφή για τον ΟΦΗ, νομίζω ότι η ομάδα μου αν και είναι ακόμη στη περίοδο της προετοιμασίας έδειξε ότι συγκροτεί ένα πανίσχυρο σύνολο.

Στον ΟΦΗ ήλθαν ποιοτικοί παίκτες που θέλουν όσο τίποτε άλλο να βοηθήσουν την ομάδα μας να βρεθεί ψηλά στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιασθεί πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα".

-Εσύ σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα; Πότε θα επιστρέψεις στις προπονήσεις;

" Ηδη έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Αύριο θα κάνω μια προπόνηση. Επίσης το Σάββατο θα κάνω νέα προπόνηση. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν σας κρύβω ότι ήδη νοιώθω κουρασμένος. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι συνεχώς και τώρα μου βγαίνει η κόπωση".
























TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ