LA LIGA

Μόνιμος κάτοικος Ρομαρέδα ο Ντ'Αλεσάντρο

Μόνιμος κάτοικος Ρομαρέδα ο Ντ'Αλεσάντρο
Ντ'Αλεσάντρο

Η Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Ντ'Αλεσάντρο θα μεταγραφεί μόνιμα στη Σαραγόσα

Έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά, βοήθησε τη Σαραγόσα να ξεπεράσει τις φιλοδοξίες της. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του, που προερχόταν κυρίως από Αγγλία και Ισπανία.
Ο Αργεντίνος μέσος θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια πραγματοποιώντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα με την οποία πραγματιοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ τόνισαν πως "με τη μεταγραφή αυτή πετύχαμε τον αρχικό στόχο αυτού του δανεισμού, δηλαδή την ολοκλήρωση της μεταγραφής".



Οι "λύκοι" είχαν πάρει τον Αργεντίνο μέσο από τη Ρίβερ Πλείτ το 2003 πετυχαίνοντας μια κίνηση που είχε εντυπωσιάσει. Ο παίκτης ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και δόθηκε δανεικός στην Πόρτσμουθ τον Γενάρη του 2006.

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην Αγγλιά επέστρεψε αμέσως στη Γερμανία, αλλά και πάλι δόθηκε δανεικός αυτή τη φορά στη Σαραγόσα, τον περασνμένο Ιούλιο. Φέτος έχεια γωνιστεί σε 34 παιχνίδια, έχοντας πετύχει δύο γκολ και έχοντας εντυπωσιάσει με τις δημιουργικές του ικανότητες.

Ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο, είχε και 61 συμμετοχές στο Γερμανικό πρωτάθλημα σε δυόμισι χρόνια, με οκτώ γκολ.

Πέρα από τον Ντ'Αλεσάντρο η Σαραγόσα θα βάλει στις μηχανές της και τον Κάρλος Ντιόγκο τον οποίο είχε δανεικό από τη Ρεάλ. Ο Ουρουγουανός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.









TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ